Oto tamircide infaz! Husumetlisini iş yerinde öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Oto tamircide infaz! Husumetlisini iş yerinde öldürdü

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya'da bir şahıs husumetli olduğu kişinin iş yerine baskın düzenleyip silahla vurarak öldürdü.

Konya’da bir kişi daha önceden kavgadan dolayı aralarında husumet bulunduğu öğrenilen oto tamircisini tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Meydani Ahmet Bey Sokak üzerinde bulunan bir oto tamirhanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan D., daha önceden aralarında kavga nedeniyle husumet bulunduğu öğrenilen Mehmet Yıldız’ın iş yerine geldi.

Burada ikili arasında çıkan tartışma sonrası Ramazan D. yanında bulunan tabancayla Mehmet Yıldız’a ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

AĞIR YARALANAN ŞAHIS HASTANEDE ÖLDÜ

Mehmet Yıldız, göğsünden ve bacağından ağır yaralanırken , ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı şahıs ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Mehmet Yıldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, olay yerinden kaçan şüpheli Ramazan D. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet zanlısı ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...