Patlama sonrası sosyal medyaya erişim yavaşladı, BTK'dan son dakika açıklaması var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Patlama sonrası sosyal medyaya erişim yavaşladı, BTK'dan son dakika açıklaması var

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'un en işlek yeri olan Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrası sosyal medyaya erişim sorunu yaşandı. Konu ile ilgili olarak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan son dakika açıklaması geldi.

İstanbul'un en kalabalık yerlerinden biri olan Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda can pazarı yaşandı 6 kişi hayatını kaybetti, 53 kişi de yaralandı.  Beyoğlu'ndaki patlama sonrası interte erişimde bir takım sorunlar yaşandı. Türkiye'de Instagram, YouTube, Facebook ve Twitter'a erişim yavaşladı. Erişim sorunu ile ilgili olarak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan (BTK) son dakika açıklaması geldi, işte detaylar...

BANT DARALTMA UYGULAMASI YAPILDI

BTK, patlama sonrası ortaya çıkan görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını duyurdu. Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin sosyal medya hesaplarından yapılan olumsuz paylaşımlara yönelik soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...