Roketli saldırıda yaralanan vatandaştan gülümseten açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Roketli saldırıda yaralanan vatandaştan gülümseten açıklama

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'in Karkamış ilçesine teröristler tarafından yapılan roketli saldırıda yaralanan Ahmet Doğan'dan gülümseten açıklama. Doğan hastanede kendisini ziyarete gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'e 'Cumhurbaşkanı’mızı paylaştığım için mi beni hedef aldılar' dedi.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 10 havan/roket atıldı. Hain saldırıda 5 yaşındaki Hasan Karataş ile sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan (22) hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Şahin, yaralıları hastanede ziyaret etti. Ameliyata alınmadan önce vekil ile görüşen yaralılardan Ahmet Doğan "Çok şükür iyiyim. Allah devletimize, milletimize zarar vermesin. Bilhassa Cmuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin. Çok teşekkür ederim. Allah sizden de razı olsun" dedi.

Doğan'ın dik duruşu nedeniyle teşekkür eden Aydın ise "Hasta yatağınızda böyle milli durduğunuz için Allah sizden razı olsun. Bu vatanı, bu toprakları, kanımızla, canımızla, tüm gücümüzle ne pahasına olursa olsun düşmanlarımıza karşı savunacağız” şeklinde konuştu.

Roketli saldırıda yaralanan vatandaştan gülümseten açıklama

"CUMHURBAŞKANI'MIZI PAYLAŞTIĞIM İÇİN Mİ BENİ HEDEF ALDILAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini vurgulayan Doğan, daha önce de roket saldırısında yaralandığını belirterek "Hep böyle oluyor. İkinci defa vurdular. Birkaç yıl önce de roket evimin 20 metre yakınına düşmüştü. Ben devamlı Cumhurbaşkanı'mızı paylaşıyorum, acaba bunun için mi beni hedef alıyorlar. Bilmiyorum” diyerek güldü.

"BU COĞRAFYADA MÜSLÜMAN TÜRK OLMAK ÇOK ZOR"

Doğan'ın yorumu nedeniyle gülmekten kendini alıkoyamayan Milletvekili Şahin "Kurşun adres sormaz derler ama biz serhat şehriyiz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada Müslüman Türk olarak yaşamak çok zor, kolay değil. Allah’a hamdolsun bütün düşmanlara, bütün güçlüklere rağmen bu coğrafyada varlığımızı devam ettireceğiz hep birlikte. Onlar bizi yıldıramayacak”  ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...