Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Rusya Türkiye'ye 6 ay süre tanıdı!

Rusya Türkiye'ye 6 ay süre tanıdı!

Adil Rusya Grup Başkanvekili Mihail Yemelyanov, Türkiye'nin Rusya tarafından alınan önlemlerin etkisini altı ay sonra hissedeceğini söyledi.

Kaydet
a- | +A

Rus vekil, Türkiye'nin Moskova ile ilişkileri normale döndürme şansı bulunduğunu belirtti. Moskova'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Yemelyanov, Türkiye'ye yönelik önlemlerin çok sert etkiler oluşturabileceğini ifade etti. Charter seferlerinin iptal edilmesinin şimdiye kadar alınan en sert önlem olduğuna dikkat çeken Adil Rusya milletvekili, bu önlemin etkisinin tam olarak altı ay sonra, yaz döneminde hissedileceğini söyledi.

'TÜRK HÜKÜMETİNE ALTI AY SÜRE TANINMIŞ OLDU'
Yemelyanov, "Yani Türkiye hükümetine düşünmeleri için altı aylık bir süre tanınmış oldu. Eğer Rusya ile dost olmak istiyorsanız, medeni ülkelerin atması gereken adımları atın. Özür dileyin, zararı tazmin edin ve olayı kapatın" ifadelerini kullandı.
Rus vekil, Türkiye'nin ABD ile dostluk uğruna Rusya ile ilişkileri kurban etmesi halindeyse, Ankara'daki mevcut yönetimle ilişkileri geliştirmenin mümkün olmayacağını vurguladı.
(Vatan)

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.