Rusya'nın beklettiği Türk gemilerine ilişkin Bakan Akar'dan açıklama!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rusya'nın beklettiği Türk gemilerine ilişkin Bakan Akar'dan açıklama!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rus limanlarındaki Türk gemilerinin en kısa zamanda Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Akar, "En kısa zamanda olumlu gelişmeler bekliyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM'de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akar, Türkiye'nin Ukrayna'daki 2 uçağı ve Rus limanlarındaki Türk gemileri ile ilgili önümüzdeiki günlerde olumlu gelişmeler beklediklerini söyledi.

"GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE TÜRKİYE'YE DÖNECEKLER" 

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile olumlu ve yapıcı bir görüşme yaptıklarını, görüşmelerdeki birinci konunun ateşkesin bir an önce gerçekleştirilmesi olduğunu söyledi.

Bölge'de Türkiye'ye ait 2 uçak olduğunu, aynı zamanda Rus limanlarında Türk gemileri olduğunu ifade eden Akar, onların da bir an önce güvenli bir şekilde Türkiye'ye gönderilmesi konusunda önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler beklediklerini kaydetti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Azak Denizi'nde bekletilen gemilerin gündeme geldiğini, Putin'in gemilerin geçişine izin verilmesi talimatı vereceğini söylemişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...