Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ‘hayırlı olsun’ diyerek duyurdu: 11 bin 317 personel alımı için kura sonuçları belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ‘hayırlı olsun’ diyerek duyurdu: 11 bin 317 personel alımı için kura sonuçları belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla işçi personel alımının kura çekimiyle tamamlandığını belirtti. Bakan Koca, “11 bin 317 sürekli işçi personel alımı için noter huzurunda canlı yayınla yapılan kura çekimi dün tamamlandı. Asıl ve yedek adayları gösteren tüm yerleştirme sonuçları http://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edildi. Hepimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 bin 317 sürekli işçi personel alımı için noter huzurunda kura çekiminin tamamlandığını duyurdu. Bakan Koca, asıl ve yedek adayların yerleştirme sonuçlarının 'http://iscisonuc.saglik.gov.tr' adresinden ilan edildiğini belirtti.

Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 işçi alımı için başvurular, 28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında tamamlandı. İŞKUR kurası noter huzurunda canlı yayınla yapıldı. Başvuru şartlarını taşıyarak atamaya hak kazananlar belli oldu.

Bakan Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda sonuçların açıklandığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“11 bin 317 sürekli işçi personel alımı için noter huzurunda canlı yayınla yapılan kura çekimi dün tamamlandı. Asıl ve yedek adayları gösteren tüm yerleştirme sonuçları http://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edildi. Hepimiz için hayırlı olsun”

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1608750104202338304

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...