Sancaktepe’de 3 kardeşin ölümünde kahreden ihmal! Acılı baba konuştu: Toplarını almak isterken düşüyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Sancaktepe'de inşaatın su dolu temelinde hayatını kaybeden 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin acılı babası kahreden olayla ilgili ilgili konuştu. Acılı baba, “Çocuklarımdan birinin topu düşüyor topu çıkartayım derken aşağı düşüyor diğerleri de yardıma gelince onlar da gidiyor” dedi. Baba Sağın, alanda ihmalin olduğunu belirterek gerekenin yapılmasını istediğini söyledi. 3 kardeşin ölümüyle ilgili Başsavcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Sancaktepe'de dün saat 17.00 sıralarında kaybolan 3 çocukla ilgili acı haber sabah saatlerinde geldi. Sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerden haber alınamaması üzerine ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri çalışma başlattı.

Çevredeki bir inşaatta çalışan güvenlik görevlisinin çocuk cesedi gördüğü yönünde verdiği ihbarla çalışmalar sonunda 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşler olduğu tespit edildi.

Sancaktepe’de 3 kardeşin ölümünde kahreden ihmal! Acılı baba konuştu: Toplarını almak isterken düşüyorlar

ACILI BABA KONUŞTU: ÖĞRENCİLER SÜREKLİ ORADAN GEÇİŞ YAPIYORLAR, TEDBİR YOK

Olaya ilişkin konuşan acılı baba Ayvaz Sağın, "Bizim canımız yandı kimsenin canı yanmasın. Burada olan ihtimali herkes gördü. İçerisi su dolmuş bir inşaat temeli var ama çevrede güvenlik yok. Çocuklarımdan birinin topu düşüyor topu çıkartayım derken aşağı düşüyor diğerleri de yardıma gelince onlar da gidiyor. Buranın ne kadar tedbirsiz ve güvenliksiz bir alan olduğunu herkes gördü. Benim 3 çocuğum orada hayatını kaybetti. Gece saatlerinde fenerlerle etrafı aradığımız sırada fark ettik. Burada ihmal var gerekenin yapılmasını istiyorum. İnsanlar çocukları o sularda boğulsun diye mi yetiştiriyor. Öğrenciler sürekli oradan geçiş yapıyorlar. Tedbir yok" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 kardeşin cesedinin cemevi inşaatının yağmur suyuyla dolu temelindeki suda bulunmasına ilişkin soruşturma başlattı.

Öte yandan Adli Tıp Kurumu morgunda bulunan cenazelerin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verilmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...