Filistin'e destek yürüyüşünden dönen vatandaşa yumruklu saldırı: Ben de Türk ve Müslümanım niye saldırıyorsun

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şehitler ve Filistin için Galata Köprüsü'ne mitinge giden vatandaş Tevhid bayrağı taşıdığı gerekçesiyle E. A isimli şahıs tarafından saldırıya uğradı. İsmail Aydemir adlı vatandaşa yumruk atan saldırgan tutuklandı.

Yeni yılın ilk sabahında yüz binlerce vatandaş akın akın Şehitler ve Filistin için İstanbul Galata Köprüsü’nde düzenlenen mitinge gitti.

Boynunda Filistin atkısı ve elinde Tevhid bayrağı olan İsmail Aydemir isimli vatandaş miting dönüşü E.A ve arkadaşı tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

"ARAP SEVİCİSİN" DİYEREK YUMRUK ATTI

"Sen Arap sevicisin" diyen saldırganlardan biri olay yerinden kaçarken E.A yakalanarak gözaltına alındı. Kanlar içinde kalan vatandaşa çevredekiler yardım etmek istedi.

“BEN DE TÜRKÜM NEDEN SALDIRIYORSUN”

Saldırya uğrayan İsmail Aydemir, “Ben de Türk ve Müslümanım, hatta senden daha Türküm neden saldırıyorsun, durduk yere yumruk atıyorsun” diye sitem etti.

Olay yerinde bulunan polis memurları saldırgan şahsa müdahale etti. Saldırıya uğrayan vatandaş ise şikayetçi olduğunu belirtti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Burnundan yaralanan Aydemir, polis ekiplerince Taksim İlkyardım Hastanesi'ne götürüldü. Üniversite öğrencisi olduğu belirlenen şüpheli E.A, Karaköy Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Son gelen bilgilere göre; "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek" yürüyüşünden dönen kişiye saldıran zanlı tutuklandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...