Son dakika... Fırat Kalkanı bölgesinde hain saldırı: 6 güvenlik görevlisi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika... Fırat Kalkanı bölgesinde hain saldırı: 6 güvenlik görevlisi yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Dabık Üs Bölgesi'ne bölücü terör örgütü mensupları tarafından saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 4 özel harekat polisi ile 2 uzman çavuş yaralandı.

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde bulunan Tel Rıfat yakınlardaki Dabık Üs Bölgesi'ne bölücü terör örgütü mensupları tarafından 3 adet Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) saldırısı düzenlendi. Hain saldırı sonucu üs bölgesinde görevli 4 özel harekat polisi ile 2 topçu uzman çavuş yaralandı.

YARALILARDAN 2'SİNİN DURUMU AĞIR

Yaralı polis ve askerlerden 2’si Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi'nde, 4'ü ise Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

PKK İNLERİ YERLE BİR EDİLDİ

Ankara Kızılay'daki İçişleri Bakanlığı binasına pazar sabahı iki terörist saldırı girişiminde bulundu. Hainlerden biri üstündeki bombanın patlaması sonucu, diğeri de güvenlik güçlerinin açtığı ateşle etkisiz hale geldi. Yapılan incelemede teröristlerin PKK/KCK üyesi olduğu belirlendi. Akabinde PKK'ya yönelik hava harekatları hız kazandı. Türkiye, Kuzey Irak'taki terör hedeflerine 3 günde 3 operasyon düzenledi. Hainlerin inler savaş uçaklarımız tarafından yerle bir edildi.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...