Sosyal medya hesabından video paylaştıktan sonra Osmangazi Köprüsü’nden atladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sosyal medya hesabından video paylaştıktan sonra Osmangazi Köprüsü’nden atladı

GÜNDEM Haberleri

Sosyal medya hesabından, bir kadın yüzünden psikolojisini yitirdiğini söylediği videoyu paylaştıktan sonra Osmangazi Köprüsü’ne giden şahıs kendini denize attı. Ekiplerin arama çalışmaları hala sürüyor...

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde aracını Osmangazi Köprüsü’nde park ederek kendini denize atan şahsın kimliği belli oldu.  Y.K. isimli şahıs, Osmangazi Köprüsü üzerinde aracını durdurarak denize atladı. Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ÇOK SAYIDA EKİP DENİZDE ARAMA YAPIYOR

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, denize atlayan Y.K.’yı bulabilmek için çalışma başlattı. Sahil güvenlik ekipleri tarafından 3 tekne ile ayrı noktalarda arama yapıldığı öğrenildi.

KÖPRÜDEN ATLAMADAN ÖNCE VİDEO YAYINLADI

Öte yandan, Y.K.’nin köprüden atlamadan önce sosyal medya hesabından bir video paylaştığı ortaya çıktı. Videoda bir kadın yüzünden psikolojisini yitirdiğini söyleyen Y.K., “Bu son mesajım, herkes hakkını helal etsin” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...