Start-stop özellikli aracın sürücüsüne trafik cezası kesildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Start-stop özellikli aracın sürücüsüne trafik cezası kesildi

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da fahri trafik müfettişi, start-stop özelliği bulunan otomobilin sürücüsüne 'kavşakta aracın motorunu durdurmak'tan ceza kesti. Sürücü, cezayı ödedikten sonra karara itiraz etti.

Samsun'un İlkadım ilçesinde Ersel Sezgin (30), kiraladığı araç ile kırmızı ışıkta beklerken otomobilin start-stop özelliği devreye girdi.Bu sebeple araç stop etti. Çevrede olan bir fahri trafik müfettişi Sezgin'e, "Kavşakta aracın motorunu durdurmak" suçundan trafik cezası yazdı. Sürücü, ceza yediğini eve gelen tutanak ile öğrendi. Sezgin, cezayı ödedikten sonra karara itiraz etti.

Start-stop özellikli aracın sürücüsüne trafik cezası kesildi

"196 LİRA CEZA ÖDEDİM"

Cezayı görünce şaşırıp güldüğünü belirten  Ersel Sezgin "Türkiye'de tek olan trafik cezası bende var. Arabada start-stop var diye trafik cezası yedim. Emniyete gittim. Polise gösterdim onlar da ‘şikayetçi olmamı’ söyledi. Ben de cezayı ödeyip itiraz dilekçesi sundum. Sonucunu bekliyorum. 196 liralık cezayı 147 lira olarak indirimli ödedik” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...