Trafik polisi, yaşlı adamı sırtına alıp sudan geçirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Depremin vurduğu Hatay'da zaman zaman su baskınları yaşanıyor. Bugün de İskenderun'da deniz taştı. Yürümekte zorluk çeken yaşlı bir adamın imdadına ise trafik polisi yetişti. Polis, adamı sırtına alarak yolun karşısına geçirdi.

Medeniyetin beşiği olan Fransa yanıyor. Polisin 17 yaşındaki çocuğu vurmasının ardından başlayan protestolar giderek yayılıyor. Kendi halkı için çalışan Türk polisi ise gösterdiği fedakarlıklarla alkış topluyor. 

İSKENDERUN'DA DENİZ TAŞTI

Afet bölgesi Hatay İskenderun'da çekilen görüntüler bunun en güzel delili... Depremde yer üstü kadar yer altı da hasar alan ilçede zaman zaman su baskınları yaşanıyor. Bugün denizin taşmasıyla birlikte caddeler de göle döndü. 

HELAL SANA 

Yürümekte güçlük çeken yaşlı bir adamın imdadına ise İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisi yetişti. Memur, depremzedeyi sırtına alarak yolun karşısına geçirdi. 

VATANDAŞIN TAKDİRİNİ TOPLADI

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntülere "İşte Türk polisi", "Fransız öldürür, Türk polisi kurtarır" gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...