Trafikte sürücü dehşeti! Ambulans şoförünü bıçakladı, tehditler savurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Başakşehir'de bir sürücü trafikte resmen terör estirdi. Ambulansın aracına çarptığını iddia eden sürücü, tartıştığı ambulans şoförüne saldırdı ve kolundan bıçakladı. Ambulanstaki hemşire ve şoför o korku dolu anlarda çareyi kendilerini ambulansa kilitlemekte buldu. Kendisini çeken gazeteciye de saldıran sürücü etrafa tehditler savururken 'taciz' edildiğini iddia etti. Küfürler savuran anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Trafik magandaları korku dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kez bir sürücü ambulans şoförüne ve gazeteciye saldırdı. Hatta iş öylesine ileri gitti ki bıçakla ambulans şoförünü yaraladı. Dün saat 16.15’de Başakşehir Altınşehir yan yolunda meydana gelen olayda iddiaya göre, 34 BAL 931 plakalı araç sürücüsü kadın kendisine çarptığını iddia ettiği ambulans şoförüne bıçakla saldırdı. 

AMBULANS ŞOFÖRÜNÜ BIÇAKLADI

Kadın sürücü ambulans şofünü kolundan bıçakladı. Ambulans şoförü ve hemşire olayın korkusundan kendilerini ambulansa kilitleyerek, polis ekiplerinin gelmesini bekledi.

TACİZ SUÇLAMASI

O esnada olay yerinden geçen bir basın mensubu kamera ile çekim yaparken, kadın sürücü bu kez basın mensubuna saldırarak "bana taciz ettin" dedi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...