Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul etti: Müzisyen Şener davasında karar çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul etti: Müzisyen Şener davasında karar çıktı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre, Müzisyen Onur Şener davasında karar çıktı. Tutuklu sanıklar İlker Karakaş, Ali Gündüz ‘kasten öldürme’ suçundan takdiri indirim ile 25’er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklu sanık Semih Soyalp, tutuksuz sanıklar Jale Erberk ve Gözde Gündüz ise delil yetersizliğinden beraat etti.

Müzisyen Onur Şener davasında karar çıktı. Tutuklu sanıklar İlker Karakaş, Ali Gündüz ‘kasten öldürme’ suçundan takdiri indirim ile 25’er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklu sanık Semih Soyalp, tutuksuz sanıklar Jale Erberk ve Gözde Gündüz ise delil yetersizliğinden beraat etti.

İSTEK ŞARKI YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜLER

Müzik programı saat 01.00'de biten Onur Şener, bir arkadaşının doğum günü nedeniyle yeniden sahneye gelerek, orkestra ekibi olmadan şarkı söylemeye devam etti. Bu sırada sanıklardan Karakaş sahneye gelerek Şener ile tartışmaya başladı. Eğlence merkezindeki diğer müşteriler, ikili arasında kavga çıkmasına engel oldu. Bunun üzerine Karakaş ve diğer sanıklar bardaklarıyla dışarı çıktı. Bir süre sonra iş yerinden ayrılan Şener ve sanıkların ikinci kez tartışmaları kavgaya dönüştü.

CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRMEKLE SUÇLANDILAR

Kırık cam bardakla boynundan yaralan Şener olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası Karakaş, Gündüz ve Soyalp tutuklanmış, diğer iki şüpheliyse adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Hazırlanan iddianamede, birlikte hareket ettikleri ve acıma hissi duymadan bardak kırığıyla eylemi gerçekleştirdikleri belirtilen tutuklu sanıklar İlker Karakaş, Ali Gündüz, Semih Soyalp ile tutuksuz sanıklar Jale Erber ve Gözde Gündüz "canavarca hisle kasten öldürmek" ile suçlandı. Sanıkların, "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezasına çarptırılmaları talep edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...