Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

'Umreye götüreceğim' dedi, 32 kişiyi dolandırdı! 25 milyonluk vurgun

'Umreye götüreceğim' dedi, 32 kişiyi dolandırdı! 25 milyonluk vurgun
Fotoğraf Başlığı 'Umreye götürecegim' dedi, 32 kisiyi dolandirdi! 25 milyonluk vurgun

İstanbul'da 32 vatandaştan 'sizi umreye götüreceğim' vaadiyle yaklaşık 25 milyon TL toplayan ancak vaadini yerine getirmeyen Hüseyin K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaydet
a- | +A

İstanbul Bahçelievler'de seyahat acentesi sahibi olan Hüseyin K. çok sayıda vatandaşı 'umreye götüreceğim' vaadiyle kandırdı, ücretlerini almasına rağmen umreye götürmedi. Umreye gitmeyi beklerken dolandırıldıklarını fark eden vatandaşlar adliyeye gitti. Şikâyet üzerine Hüseyin K. hakkında soruşturma başlatıldı.

96 YILDAN 320 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Sabah'ın haberine göre; Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında Hüseyin K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, Hüseyin K. ve birlikte hareket ettiği belirlenen Okan K., Resul K. ve Songül K. hakkında "dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan ayrı ayrı 96 yıldan 320 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İddianamede Hüseyin K.'nın 32 mağdurdan toplamda yaklaşık 25 milyon TL haksız kazanç elde ettiği kaydedildi. Suçlamaları kabul etmeyen Hüseyin K.'nın "Mağdur olan kim varsa parasını vereceğim" dediği belirtildi.

BAKMADAN GEÇME
Dolandırıcılık soruşturmasında
HABER

Dolandırıcılık soruşturmasında 'Yılın iş adamı' da tutuklandı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.