Vali Yerlikaya, terör saldırısında yaralananların son durumunu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vali Yerlikaya, terör saldırısında yaralananların son durumunu açıkladı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralananlara ilişkin son durumu paylaştı. 81 hastadan 61’inin taburcu olduğunu belirten Yerlikaya, 14 hastanın serviste, 6 hastanın ise yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğünü belirtti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralanan vatandaşların son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

6 KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

Yerlikaya, paylaşımında, "İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısında yaralanan 81 hastamızdan 61'i taburcu oldu. 14 hastamızın serviste, 6 hastamızın da yoğun bakımda tedavileri sürüyor. Tedavileri devam eden hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum." ifadesine yer verdi.

İstiklal Caddesi'nde iki gün önce yaşanan bombalı terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmişti.

Olayın fail Suriye uyruklu Ahlam Albashır patlamadan birkaç saat sonra Küçükçemece'de yakalanmış, ifadesinde, PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin üzerinden ülkeye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını itiraf etmişti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...