Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Yalova'da dehşet! Sokak köpekleri küçücük çocuğa saldırdı, görüntüler korkunç

Yalova’da bakkala tek başına giderken köpeklerin saldırısına uğratan 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. O sırada sokaktan geçen araçtaki 2 kişi tarafından kurtarılan minik çocuk Bursa’ya sevk edildi.

Kaydet
a- | +A

Mustafakemalpaşa Caddesi Yuva Sokak’taki evinden sabah saatlerinde bakkala çıkan 5 yaşındaki Halit Hamo, evinin yakınındaki boş arazide sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

BAKMADAN GEÇME
Altın alım satımında yeni dönem! Vergi getirildi, karar Resmi Gazete
HABER

Altın alım satımında yeni dönem! Vergi getirildi, karar Resmi Gazete'de

AĞIR YARALANDI

Bu sırada sokaktan araçla geçen 2 kişi tarafından kurtarılan minik Halit, olay yerine gelen ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Boyundan aldığı ısırıklarla ağır yaralanan minik Halit, ardından Bursa’ya sevk edildi. Olay anı araç kamerasında kısmen yansıdı.

Yalova'da dehşet! Sokak köpekleri küçücük çocuğa saldırdı, görüntüler korkunç - 1. Resim
Başlık ResmiYalova'da dehşet! Sokak köpekleri küçücük çocuğa saldırdı, görüntüler korkunç - 1. Resim

"ÇETELEŞMİŞ BİR KÖPEK GRUBU VAR"

Sabah ağabeyi ile işe giderken korkunç manzarayla karşılaşan Uğur Akbulut, "Sokaktan döndüğümüz gibi 2-3 tane köpek vardı. Köpeklerden birinin ağzında bir şey vardı. Ne olduğunu çok anlayamadım ilk önce çöp filan sandım. Sonrasında köpek boğazından bayrak gibi sallayınca o şekilde fark ettik. Müdahale ettik. Normalde görülmesi zor bir yer zemin olarak o çocuğu ama Allah’ın takdiri diyorum gördük. İnşallah iyileşecek diye umut ediyoruz. Mahalleye ait köpek de değil. 4-5 tane köpektiler. Çeteleşmiş bir köpek grubu. Normalde burada olan bir şey değil. Zannedersem yukardan bir şekilde gelmişler" dedi.

Yalova'da dehşet! Sokak köpekleri küçücük çocuğa saldırdı, görüntüler korkunç - 2. Resim
Başlık ResmiYalova'da dehşet! Sokak köpekleri küçücük çocuğa saldırdı, görüntüler korkunç - 2. Resim

"SOLUK BORUSU ZARAR GÖRMÜŞTÜ"

Olay anında yaşadıklarını anlatan Akbulut, şöyle konuştu: "Araçtan indiğim gibi zaten ilk refleksle ambulansı arayın diye bağırdım ama kimse yoktu. İlk olarak ağabeyimle köpekleri kovaladık. Sonra 112’yi aradık. Çocuk yerinden kalkmaya çalışıyordu. Soluk borusu, boğazı çok zarar görmüştü. 5-6 tane yarası vardı. Zor nefes alıyordu. Ağlamaya çalışıyor ama ağlayamıyordu. Yerinden kalkmaya çalışıyor biz yerin uzatmaya çalışıyorduk. Tekrar 112’yi aradım ne yapmam gerektiğini sordum ama söylediler mi, dinledim mi açıkçası bilmiyorum. Kendi psikolojim de çok iyi değil normal olarak. Sonra ambulans geldi, ailesi ile beraber götürdüler. İnşallah iyi olacak çocuk. Ben de bir hayvan severim. Hatta burada kedileri besliyorum. Çeteleşmiş köpeğe müsemma göstermenin hayvanseverlik olduğuna inanmıyorum. Bu çocuğun vebali kimin üzerinde. Bu zor bir olay. Bu önlenebilir bir olaydı."

Minik Halit’in amcası Rahmi Hamo ise "Biz sabah uyuyorduk. Çocuk bakkala gitmiş. Köpek tutmuş onu yolda ısırmış. Çocuğun durumu kötü" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.