Yeni doğurduğu bebeğini 4. kattan aşağı atan kadın: Hamile olduğumu bilmiyordum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni doğurduğu bebeğini 4. kattan aşağı atan kadın: Hamile olduğumu bilmiyordum

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Bahçelievler'de bir evde kendi başına doğum yapan Özbekistanlı Sevara Bahramova, bebeğin dördüncü kattan aşağı attı. Bebek hayatını kaybederken 22 yaşındaki genç kadın gözaltına alındı. "Hamile olduğumu bilmiyordum" diyen zanlı tutuklandı.

İstanbul Bahçelievler ilçesi Talatpaşa Caddesi'nde korkunç bir olay gerçekleşti. 22 yaşındaki Özbekistan uyruklu Sevara Bahramova, temizlik olarak çalıştığı evde gizlice doğum yaptı. Ardından bebeğini poşete koyup dördüncü kattan aşağı attı.

ANNE GÖZALTINA ALINDI

Olayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Bölgeye sevk edilen ekipler, bebeğin cansız bedenini morga kaldırdı. Kadın ise gözaltına alındı.

"BEBEĞİM ÖLÜ DOĞDU"

İşe yeni başladığı, evde yatılı olarak kaldığı ve deneme sürecinde olduğu öğrenilen zanlı, hamile olduğunu bilmediğini, birden ağrılarının başladığını, bebeğin ölü olarak doğduğunu savundu. Bahramova, bebeğini korkup poşet içerisinde aşağıya bıraktığını öne sürerek, suçlamaları reddetti.

KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI

İşlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli, savcılık işlemlerinin ardından hakimliğe sevk edildi. Zanlı “kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...