Gabar'ın ardından gözler Karadeniz'e çevrildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gabar'ın ardından gözler Karadeniz'e çevrildi

GÜNDEM Haberleri

Son dönemlerde Gabar'da keşfedilen petrol rezervinin ardından gözler yeni müjdelere çevrilirken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Doğu Karadeniz'e işaret etti. 

Hızlı büyüyen ülkemizin petrol ve doğal gazda yeni keşiflere imza atmayı sürdürüyor. Gabar'da keşfedilen petrol rezervinin ardından şimdi de Doğu Karadeniz'de heyecan başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Doğu Karadeniz'e işaret etti. Bakan Dönmez "Orada petrol bulma ihtimalimiz var. Trabzon-Rize açıklarında bir sondajımız daha olacak." dedi.

Bakan Dönmez, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dönmez'in satır başları şöyle:

Cumhur İttifakı her halükarda bu seçimin kazananı olmuştur. En büyük rakip rehavet. Biz sandığa sahip çıkarsak bir sıkıntı yaşamada seçimi alacağız. Bir kez daha destek verme anlamında genelde olumlu bir hava var.

HERKESE ÜCRETSİZ DOĞALGAZ

24 Nisan itibarıyla sistemde bazı yazılım değişikliklerine ihtiyacımız olduğu için 1 hafta kadar okuma yapmadık. Mayıs başı itibarıyla faturalar çıktı. Türkiye'deki abonelerin ilk faturaları bu ayın sonuna kadar gidecek. Her vatandaşımız bundan yararlanmış olacak. Bu 1 yıllık desteklemenin toplam tutarı 40 milyar lira olacak.

TRABZON-RİZE MÜJDESİ

Karadeniz'de çalışmalar devam ediyor, edecek. Yeni sahalarda keşif amaçlı sondajlarımızı da yapacağız. Ağırlıklı olarak Zonguldak açıklarında çalışıyoruz. Ordu açıklarındaki sismik çalışmalarımızı tamamladık. Bir sondaki aşamada Doğu Karadeniz'e gideceğiz. Orada petrol bulma ihtimalimiz var. Trabzon-Rize açıklarında bir sondajımız daha olacak. Batı'dan Doğu'ya potansiyel görülen her yere girilecek. (Kaynak: Haber Global)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...