Konya'da korkunç infaz! Baba ve 11 yaşındaki oğlu öldürüldü

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
3. Sayfa Haberleri  / Anadolu Ajansı

Konya'da bir otomobil kurşunların hedefi oldu. Aracın içindeki M.K ile 11 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti. Polis, kaçan şüphelileri arıyor.

Konya'nın merkezinde kan donduran bir infaz yaşandı. 

ARACA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Karaaslan Mahallesi Övgü Sokak'ta bir sitenin bahçesinde M.K. (33) ile oğlu S.K'nin (11) içinde bulunduğu otomobile silahlı saldırı gerçekleştirildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Konya'da korkunç infaz! Amca ve 11 yaşındaki yeğeni öldürüldü - 1. Resim

BABA DA OĞLU DA ÖLDÜ

Yapılan incelemede, M.K'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan çocuk ise kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Konya'da korkunç infaz! Amca ve 11 yaşındaki yeğeni öldürüldü - 2. Resim

HER YERDE ARANIYORLAR

Polis, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

M.K'nin, 3 kızının bulunduğu, eşinin de hamile olduğu öğrenildi. Cenazeler, otopsinin ardından defnedilmek üzere memleketleri Niğde'ye gönderilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...