Ayla gerçekte kim, ismi nedir? Ayla yaşıyor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ayla gerçekte kim, ismi nedir? Ayla yaşıyor mu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

1950 senesinde başlayan Kore Savaşı esnasında yaşananları ele alan Ayla dizisi vizyona girdiğinde büyük dikkat çekmişti. Gündemde yer alan filmde ise Ayla karakterinin hikayesi merak edildi. Peki, Ayla gerçekte kim, ismi nedir? Ayla yaşıyor mu?

Ayla filminde yer alan karakter ile ilgili merak edilenler Ayla gerçekte kim, ismi nedir? Ayla yaşıyor mu? soruları ile araştırılıyor. Başrolünde İsmail Hacıoğlu, Kim Seol, Çetin Tekindor, Lee Kyung-Jin, Ali Atay ve Murat Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı Ayla filmine dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

AYLA GERÇEKTE KİM?

Ayla filminde yer alan karakterin canlandıran kişinin kim olduğu merak ediliyor. Ayla karakterini canlandıran oyuncu Kim Seol'dur.

GERÇEK HAYATTAKİ AYLA YAŞIYOR MU?

Kore Savaşı gazisi olan Süleyman Dilbirliği'nin manevi kızı Eunja Kim'dir. Eunja Kim hayattadır. 

Ayla gerçekte kim, ismi nedir? Ayla yaşıyor mu?

Kim'in filmin galasında söylediği sözler gündem olmuştu. İşte o sözler:

"Kendi anne ve babası olmadığı halde çocuklara bakabilen Türk insanlarını gördüm. Türklerin bu yönleri beni çok duygulandırdı. Kore Savaşı'na gelen Türklerin hepsi orada yetim ve öksüz çocuklara baktılar, onlara iyi davrandılar. Şunu biliyorum ki Türk insanı, tekrar bir Kore Savaşı olsa yine aynı duygularla bizlere aynı yardımları yaparlardı, bizleri severlerdi. Bu yüzden Türkleri çok seviyorum. Sonuç olarak benim babamın memleketinin insanları. Benim de memleketim sayılır."

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...