Can Atalay'ın milletvekilliği düştü mü? Milletvekilliği düşecek mi, neden?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Can Atalay'ın milletvekilliği düştü mü? Milletvekilliği düşecek mi, neden?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Can Atalay'ın milletvekilliği düştü mü merak ediliyor. Türkiye'de gündem olan davalarında adı geçen Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Arama motorlarında ise Can Atalay milletvekilliği düştü mü? Milletvekilliği düşecek mi, neden? sorularına cevap arandı.

Can Atalay'ın milletvekilliği düşecek mi merak edildi. Türkiye'nin gündeminde yer alan isimler arasında olan Can Atalay ile ilgili milletvekilliği düştü mü? Milletvekilliği düşecek mi, neden? soruları aratıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta konu ile ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...

CAN ATALAY MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞTÜ MÜ?

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Can Atalay'ın milletvekilliği ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklamaya göre, Atalay'ın milletvekilliği bugün veya bu hafta TBMM'de okunarak milletvekilliği düşecek.

CAN ATALAY KİMDİR?

Atalay, birçok davada yer almıştır. Soma Faciası, Ermenek maden kazası, Adana öğrenci yurdu yangını, Çorlu tren kazası gibi davalarda avukatlık yapan isim Gezi Parkı’na AVM yapılması girişimine karşı kurulan Taksim Dayanışması’nın avukatlığını yaptı.

Gezi Parkı davasında yargılanan Can Atalay, 2022 senesinde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı ve 2023 genel seçimlerinde Türkiye İşçi Partisinden Hatay milletvekili olarak seçilmiştir. Atalay, günümüzde Silivri Cezaevi'nde tutukluludur.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...