Dolar yeni rekor kırdı mı? Dolar TL bugün kaç para?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dolar yeni rekor kırdı mı? Dolar TL  bugün kaç para?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dolar rekor ne kadar, sorusu araştırılıyor. Vatandaşlar, yatırımcılar Dolar en yüksek kaça çıktı, sorgulamaları yapıyor. Dolardan tarihi zirve geldi. Peki, dolar kaç oldu? 1 dolar serbest piyasada ne kadar? 1 dolar satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Dolar kaçtan kaça çıktı, soruları hız kazandı. 15 Şubat Perşembe günü Dolar TL rekorunu yeniledi. Peki, Dolar kaç TL?
Şu anda dolar kaç lira oldu?

1 DOLAR SERBEST PİYASADA NE KADAR?

ABD'den gelen enflasyon verilerinin ardından piyasalar alt üst oldu. 15 Şubat sabah işlemlerine 30,76 seviyelerinden başlayan Dolar TL yeni rekor kırarak 31 TL seviyesine göz kırptı. 

ABD ekonomisinde enflasyonist göstergeler bozuldu, piyasalar coştu. Küresel olarak dolar güç kazandı. TL'nin değer kaybı ise sürüyor.

Gece yarısı sığ işlemlerde fiyatı 30,98 olan Dolar TL günü 30,76 ile açtı. Piyasalarda dolar/TL 30,76, euro/TL 33,08 seviyesinde işlem görüyor. Sterlin ise 38,65 Türk Lirası oldu.

ABD 10 yıllık tahvil faizi yüzde 4,23, Dolar Endeksi 104,7, ons altın 1.992 dolar civarında işlem görüyor.

Bugün açıklanacak ABD perakende satışlar ile yarın duyurulacak ABD Üretici Fiyatları Endeksi’ni (ÜFE) fiyatlar üzerinde etkili olacak.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...