FED faiz kararı ne zaman 2024? FED faiz kararı ne olur?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
FED faiz kararı ne zaman 2024? FED faiz kararı ne olur?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yatırımcıların odağında FED'den gelecek faiz kararı var. ABD Merkez Bankası faiz kararı şubat ne zaman? Piyasalarda gözler şubat ayı ABD Merkez Bankası FED toplantısına çevrildi. FED faiz kararı 2024 ne olur? detaylar haberimizde... Fed Başkanı Jerome Powell açıklamaları ne olacak?

FED faiz kararı ne zaman 2024, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. ABD Merkez Bankası FED toplantısında faiz kararını verecek. Ocak ayında ABD Merkez Bankası Fed piyasaların merakla beklediği faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu. Yatırımcılar ise FED faiz kararını yakından takip ediyor. Peki piyasaların merakla beklediği FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? FED faiz indirecek mi? FED faiz kararı ocak 2024...

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN ŞUBAT?

FED faiz kararı ne zaman, sorusu yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Piyasalara yön verecek kritik karar öncesi gözler ABD'ye çevrildi. Fed faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor. FED faiz kararı Şubat 2024 ne olur? Yatırımcılar merakla FED faiz kararını ve  FED Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasına odaklandı.  

Ocak ayında FED piyasaların merakla beklediği faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu. Tüm dünyada yatırımcıların ve piyasayı yakından takip edenlerin gözü ABD'den gelecek şubat faiz kararına çevrildi. Ancak şubat ayında FED toplantısı yapılamaycak. FED faiz toplantısı 19-20 Mart tarihlerinde olacak. Mart ayı faiz kararı da 20 Mart tarihinde açıklanacak. FED faizleri bu ay düşürecek mi? Fed faizi sabit tutar mı? Fed faiz kararından sonra ne olur?

FED MART AYI FAİZ KARARI NE OLUR?

Ocak toplantısında Fed Başkanı Jerome Powell  politika faizini değiştirmedi. Mart ayındaki faiz kararı için olası bir başlangıç noktası olmayacağının sinyalini verdi. 2024 yılı FED faiz toplantı tarihler şöyle;

19-20 Mart,
30 Nisan-1 Mayıs,
11-12 Haziran,
30-31 Temmuz,
17-18 Eylül,
6-7 Kasım,
17-18 Aralık.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...