Gayrettepe Kağıthane Metro Hattı ne zaman açılacak? M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro durakları nedir, nerelerden geçiyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gayrettepe Kağıthane Metro Hattı ne zaman açılacak? M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro durakları nedir, nerelerden geçiyor?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Vatandaşın merakla beklediği Gayrettepe - Kağıthane metro hattının ne zaman açılacağı merak edilirken durakları da araştırıldı. Birkaç gün içerisinde hizmete açılacak olan metro hattı ile ilgili Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı ne zaman açılacak? M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro durakları nedir, nerelerden geçiyor? soruları aratılıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gündemde ise Gayrettepe Kağıthane Metro Hattı ne zaman açılacak? M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro durakları nedir, nerelerden geçiyor? soruları yer aldı. 

GAYRETTEPE - KAĞITHANE METRO HATTI NE ZAMAN AÇILACAK?

Gayrettepe - Kağıthane metro hattının açılış tarihi 29 Ocak Pazartesi günü olarak duyuruldu. Heyecanla beklenen metro hattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımlarıyla Pazartesi günü hizmete açılacak.

Uraloğlu'nun paylaşımı şöyle oldu:

"29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla hattımızı İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın 3,5 kilometre uzunluğundaki Gayrettepe-Kağıthane etabında tamamlanan çalışmalarla, hat uzunluğumuz 37,5 kilometreye çıkıyor."

GAYRETTEPE - KAĞITHANE HATTI NE KADAR SÜRECEK?

Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattının 30 dakika,

Göktürk-Mahmutbey hattının 38 dakika,

Tekstilkent-İstanbul Havalimanı hattının 45 dakika,

Taksim-İstanbul Havalimanı hattının 41 dakika,

Taksim-Göktürk hattının 26 dakika,

4. Levent-İstanbul Havalimanı hattının ise 35 dakika süreceğini söylemişti.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...