Kardeşlerim Şengül öldü mü, nasıl öldü? Şengül'ü canlandıran Fadik Sevin Atasoy diziden ayrıldı mı, neden?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kardeşlerim Şengül öldü mü, nasıl öldü? Şengül'ü canlandıran Fadik Sevin Atasoy diziden ayrıldı mı, neden?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde yer alan Şengül karakterinin dizide yer almamasının üzerine Kardeşlerim Şengül öldü mü, nasıl öldü? Şengül'ü canlandıran Fadik Sevin Atasoy diziden ayrıldı mı, neden? soruları araştırıldı.

Kardeşlerim dizisinde yer alan Şengül karakteri seyirciler tarafından sevilen karakterler arasında yer aldı. İzleyiciler ise Kardeşlerim Şengül öldü mü, nasıl öldü? Şengül'ü canlandıran Fadik Sevin Atasoy diziden ayrıldı mı, neden? sorularının yanıtını araştırıyor.

KARDEŞLERİM ŞENGÜL ÖLDÜ MÜ, NASIL?

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin Şengül karakteri öldü. 

FADİK SEVİN ATASOY KARDEŞLERİM DİZİSİNDEN AYRILDI MI, NEDEN?

Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy ile ilgili açıklama ATV resmi sosyal medya hesabından yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kardeşlerim” dizisinde, “Şengül” karakterini başarıyla canlandıran kıymetli oyuncumuz Fadik Sevin Atasoy, bir sağlık sorunu nedeniyle dizimize ara veriyor. Sevgili Fadik’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Kardeşlerim olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz”

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürür.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...