Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrılıyor
Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu, Haber

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show Tv ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin başrollerinden biri olan Metin Akdülger'in diziden ayrılacağı haberlerinin ardından izleyiciler diziden ayrılıyor mu, neden sorularına cevap aradı. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün senaryosunu yazdığı dizinin sezon finali tarihi de belli oldu.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ gibi isimlerin yer aldığı dizide sezon finaline kısa süre kala bir oyuncu veda ediyor. Atilla karakterini oynayan Metin Akdülger'in diziden neden ayrıldığı ise araştırıldı.

Sandık Kokusu, 12 Haziran'da sezon finali yapması planlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Atilla karakterini oynayan Akdülger, ekranlara veda edecek. 23. bölümde Atilla’nın Karsu'nun çocukların velayetini kaybetmesine sebep olmasının ardından gitmesini söylüyor. Fragmanda yer alan bu sahnenin ardından ekranlara veda edeceği anlaşıldı.

Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrılıyor - 1. Resim

Dizide Necip Memilli, Kayhan Açıkgöz, Levent Can, Seda Türkmen, Mina Akdin, Şahin Sancak, Ergun Kuyucu, Meriç Aral, İnci Şen, Nalan Yavuz, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak, Uğur Yücel, Sema Çeyrekbaşı gibi isimler yer alıyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...