Ramazan kolisi fiyatı ne kadar? Ramazan paketi kaç para?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ramazan kolisi fiyatı ne kadar? Ramazan paketi kaç para?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ramazan paketi ne kadar, soruları hız kazandı. Ramazan erzak kolileri 2024 fiyatları merak ediliyor. Ramazan ayına kısa bir süre kala ramazan kolileri fiyatları araştırılmaya başlandı. Peki, Ramazan kolisi fiyatı ne kadar? Ramazan paketi kaç para? Detaylar haberimizde.

Ramazan Kolisi ne kadar 2024, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Ramazan'ın gelmesiyle yardım paketlerinin fiyatları belli oldu. Gıda ürünlerine gelen zamlar ramazan kolilerine de yansıdı. İşte fiyatları...

RAMAZAN KOLİSİ FİYATI NE KADAR?

Ramazan kolisinde yer alan temel gıda ürünleri Çay, şeker, tuz, sıvı yağ, bakliyat gibi dayanıklı ürünler zamlandı. Yardım paketlerindeki fiyat artışı senelik bazda %300'ü aştı. Yansıyan zamların ardından Ramazan erzak kolilerinin bu yıl ne kadar olacağı merak konusu oldu. Ramazan kolilerinin içindeki ürünler ve fiyatları  farklılık gösteriyor. Marketlerde ramazan kolileri satışa çıktı.

Ramazan kolisi fiyatı ne kadar? Ramazan paketi kaç para?

RAMAZAN PAKETİ KAÇ PARA?

İçinde temel gıda ürünlerinin bulunduğu ramazan kolilerinin fiyatı 300 lira ile 1000 lira arasında değişiyor. Geçtiğimiz yıl 150 liraya satılan 12'li Bereket Paketi bu yıl 600 lira, 189 liraya satılan 24'lü Lezzet Paketi yaklaşık 950 lira, 269 lira olarak satılan 31 ürünlü 'Ziyafet Paketi' yaklaşık bin 300 liradan satışta. Bazı kolilerin fiyatı ise 1350 TL’ye kadar çıkıyor.

Fiyatlar satışa sunulan marketler arasında değişiklik göstermektedir.

Ramazan kolisi fiyatı ne kadar? Ramazan paketi kaç para?

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...