Metro market Ramazan kolisi ne kadar? Zincir marketler harekete geçti! Deprem bölgelerine ramazan erzak kolisi gönderimleri başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Metro market Ramazan kolisi ne kadar? Zincir marketler harekete geçti! Deprem bölgelerine ramazan erzak kolisi gönderimleri başladı

Ramazan Haberleri

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte zincir marketler de harekete geçti. Hazırladıkları erzak kolilerini satışa sunan marketlerin fiyat değişikliklerine gittikleri görülürken Metro Market ilgili kolilerin deprem bölgelerine gönderildiğini bildirdi. Peki, Metro market Ramazan kolisi ne kadar? İşte ayrıntılar…

Ramazan ayının başlamasına günler kala ülke genelinde heyecanlı bir hareketlilik başladı. 11 ayın sultanı için buzdolaplarını yeniden düzenlemeye devam eden vatandaşlar marketler tarafından hazırlanan erzak kolilerini yakından takip ederlerken kolilerin fiyatlarında yapılan değişiklikler göze çarptı. 200 TL’den başlayan ve içeriğine göre 600 TL’ye kadar ulaşan erzak kolisi fiyatları büyük tepkilere sebep olurken deprem bölgesinde bulunan vatandaşlara da yardım amacı ile erzak kolilerinin gönderilmeye başlanmış olduğu öğrenildi.

Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından deprem bölgeleri için resmen seferberlik başlatılırken ramazan ayının gelişi de yardım çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Türkiye’nin önemli zincir marketleri toplu alımlarda deprem bölgelerine direkt olarak sevkiyat yaptıklarını açıkladı. Metro Türkiye Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Alkaç, konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Metro market Ramazan kolisi ne kadar? Zincir marketler harekete geçti! Deprem bölgelerine ramazan erzak kolisi gönderimleri başladı

DEPREM BÖLGELERİNE UYGUN HALE GETİRİLDİ!

Ramazan ayına özel erzak kolileri düzenlediklerini belirten Alkaç, konu ile ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: “Bizler her yıl olduğu gibi ramazan kolilerimizi çok önceden hazırlamıştı. Yaşanan deprem felaketi sebebi ile de bu erzak kolilerini ilgili deprem bölgelerine ulaştırılacak yardım kolilerine dönüştürdük. Erzak kolilerinin içeriğini de deprem bölgesine uygun olacak hale getirdik.”

Erzak kolilerinin istek doğrultusunda farklı içeriklerde de hazırlanabileceğini belirten Alkaç “Erzak paketlerimizi toplu alımlarda direkt olarak deprem bölgesine yolluyoruz. Gönderimler AFAD tarafından belirlenmiş olan bölgelere, bizim sevkiyat araçlarımız ile yapılıyor” ifadelerini kullandı.

DİĞER MARKETLER DE HAREKETE GEÇTİ!

Metro Market’in yanı sıra sektörde hizmet veren diğer zincir marketlerin de ramazan ayı öncesi deprem bölgeleri için harekete geçtikleri öğrenildi. Migros, sanal marketi üzerinden deprem bölgelerine AFAD aracılığı ile “Bereket Paketi”, Kızılay aracılığı ilse “Lezzet Paketi” gönderiminin sağlandığını bildirdi. Ayrıca “Bir Sofra da Sen Kur” kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ulaştırılacağı da öğrenildi.

CarrefourSA Market de ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahipleri için harekete geçen zincir marketlerden oldu. 4 farklı seçenekte ramazan kolisi satışa sunan CarrefourSA, koli bağışı için STK’lar ile iş birliği yaptı.

Düzenleyen:  - Ramazan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...