Semih Turan kimdir? Semih Turan kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Semih Turan kimdir? Semih Turan kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Canlı yayına konuk olan Semih Turan'ın hayatı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Semih Turan kimdir? Ebru Baki canlı yayın konuğu Semih Turan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Sözcü TV canlı yayınına konuk olan Semih Turan'ın hayatı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Semih Turan kimdir? Canlı yayın konuğu Semih Turan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Para Politika programı konuğu Araştırmacı Sosyolog Semih Turan kim?

SEMİH TURAN KİMDİR?

Semih Turan, 1967 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul tahsilini İstanbul'da bitirdi. Lise eğitimini İstanbul Pertevniyal Lisesi'nde tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü'ne devam etti ve Harita Mühendisi olarak mezun oldu. Semih Turan, evli ve üç çocuk babasıdır.

SEMİH TURAN'IN MESLEĞİ NE?

Semih Turan, bir dönem Pendik Belediyesi'nde çalıştıktan sonra 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kamu hizmetinde bulundu.Sırasıyla Mesken ve Gecekondu İşleri Müdürlüğü ve Yatırım Planlama Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

2002 yılı Haziran ayında Harita Müdürlüğü görevine getirildi. 2 Ağustos 2004 tarihinde ise İstimlak Müdürlüğü görevine başladı. 15 Kasım 2006'da Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'na getirildi.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...