Survivor Hakan Rio Karnavalı'nda ne yaptı? Survivor Hakan diskalifiye mi oluyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor Hakan Rio Karnavalı'nda ne yaptı? Survivor Hakan diskalifiye mi oluyor?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor Hakan diskalifiye mi oldu soruları hız kazandı. Survivor All Star yeni bölüm fragmanında bomba bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı Hakan Hatipoğlu bombasını patlattı. Survivor Hakan Rio Karnavalı'nda ne yaptı?Survivor Hakan diskalifiye mi olacak, elendi mi? İşte detaylar...

Survivor All Star 2024 yarışında yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. Ada konseyinde Acun Ilıcalı'dan Hakan Hatipoğlu açıklaması geldi. İzleyiciler şoke oldu. Peki, Survivor Hakan diskalifiye mi olacak? Survivor Hakan elenecek mi? Survivor Hakan Rio Karnavalı'nda ne yaptı?

SURVİVOR HAKAN RİO KARNAVALI'NDA NE YAPTI?

Survivor Hakan Hatipoğlu'nun akıbeti merak konusu oldu. Rio Karnavalı ödülünden gelen Hakan Hatipoğlu ile Acun Ilıcalı arasında geçen diyalog Hakan diskalifiye mi olacak, sorularını beraberinde getirdi. Survivor yeni bölüme çevirdi. 17 Şubat Cumartesi akşamı ekrana gelecek. 36. bölüm ise heyecan ve merakla bekleniyor. 

Survivor Hakan Rio Karnavalı'nda ne yaptı? Survivor Hakan diskalifiye mi oluyor?

Ada konseyinde Hakan Hatipoğlu'na aile ile görüştüğünü ima eden açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, “Çok oldu mu konuşmayalı? Güzel ödül kazanmışsın. Maşallah. Riski alıyorsan negatif tarafını da göze alacaksın” diye konuştu. Akıllara Survivor Hakan'ın Rio ödülünde ailesiyle iletişim kurduğu ihtimali akıllara geldi. 

SURVİVOR HAKAN DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?

Survıvor Hakan'ın akıbeti ve olayın aslı ise 17 Şubat Cumartesi günü Survivor 36. bölümde ortaya çıkacak.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...