Survivor kim diskalifiye edildi? Survivor yeni bölümde diskalifiye

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor kim diskalifiye edildi? Survivor yeni bölümde diskalifiye

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor yeni bölüm fragmanı şoke etti. Düellonun olacağı akşamda diskalifiye şoku yaşanıyor. Eleme adayları Sahra, Pınar, Aleyna ve Aysu'dan kim diskalifiye oldu? Survivor All Star 2024 kim diskalifiye edildi? İşte detaylar...

Survivor All Star diskalifiyeye dair detaylar arama motorlarında sorgulanıyor. Sakatlıkların ve kavgaların bol olduğu Survivor sezonunda kim elendi?

SURVİVOR KİM DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Survivor yeni bölüm fragmanı izleyicileri ekrana kilitledi. Seremonide Murat Ceylan'ın yaptığı konuşmada 4 eleme adayı Aysu, Aleyna, Sahra ve Pınar'dan birinin düelloya katılmadan diskalifiye olacağı belirtildi. Peki, Survivor kim diskalifiye olacak, Sahra mı, Pınar mı, Aleyna mı, Aysu mu? 

Adaylar arasında önceden sakat olan Sahra'nın sakatlığının devam etmesinden kaynaklı Sahra'nın diskalifiyesine  dair birçok iddiada bulunuldu. Sahranın ada hayatında da az gözükmesi iddiaları güçlendirdi.

Survivor 2024 yeni bölüm fragmanını izleyen izleyicisiler ise konu ile ilgili görüş ayrılıklarına düştü. Büyük çoğunluk Sahra diskalifiye oldu derken bir kısım izleyici de Aleyna diskalifiye oldu iddiasında bulundu.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...