Yeni halka arz var mı? Hangi şirketler halka arz olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeni halka arz var mı? Hangi şirketler halka arz olacak?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni halka arz var mı, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu onayından geçen şirketler hangileri? SPK halka arz takvimi açıklandı mı? 17-18- 19 Şubat'ta halka arz takvimi merak ediliyor. 2 yeni şirket halka arz oluyor. Tüm merak edilenler haberimizde...

Yeni halka arz ne zaman, soruları internette araştırılıyor. Şubat ayında hangi şirketler halka arz olacak? Yatırımcıların yakından takip ettiği yeni haftada yeni halka arzlar merak ediliyor.Yeni halka arz takvimi SPK tarafından açıklandı mı? SPK bu hafta da 2 yeni halka arza onay verdi. Peki, Halka arz takvimine göre yeni şirketlerin büyüklüğü nedir, 17-18-19 Şubat'ta halka arz takvimi belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

2024 Şubat ayının yeni şirketleri SPK onayının ardından iki yeni şirket halka arz olacak. Şirketlerin talep toplama tarihleri belli oldu. Gözler ise yeni halka arzlara çevrildi. İki yeni şirketin talep toplama tarihi ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Yeni halka arz var mı? Hangi şirketler halka arz olacak?

HANGİ ŞİRKETLER HALKA ARZ OLACAK?

SPK onayı ile iki yeni şirketin ismi açıkladı. Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. ve Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş halka arz oluyor. Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka açıklık oranı %20 olarak açıklanırken, halka arz büyüklüğü ise 3.78 milyar TL olarak duyuruldu. Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz tarihi ise henüz hazırlanmadı. Halka arz fiyatı aralığı 39,24 TL,dağıtım yöntemi eşit dağıtım, pay 96,336,345 lot, aracı kurum Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Bist kodu ise OBAMI oldu.

Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. halka açıklık oranı %20 oldu. Halka arz büyüklüğü ise tamamı eşit dağıtım olacak şekilde 778 Milyon TL oldu.  Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. halka arz tarihi ise henüz hazırlanmadı. Halka arz fiyatı aralığı 19,45, dağıtım yöntemi eşit dağıtım eşit dağıtım, pay 40,000,000 Lot, aracı kurum İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş oldu.

SPK Oba Makarna ve Alves Kablo halka arzlarına onay verdi.

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...