Arak dizisi neden Kara oldu? Arak'ın adı mı değişti, neden?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arak dizisi neden Kara oldu? Arak'ın adı mı değişti, neden?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show Tv ekranlarında başlayan Arak dizisinin adının değişmesiyle beraber arama motorlarında Arak dizisi neden Kara oldu, Arak dizisinin adı mı değişti, neden? Arak dizisinin adı neden "Kara" oldu? soruları araştırıldı. Detaylar haberimizde...

Arak dizisi neden Kara oldu, sorusunun cevabı araştırılmakta. İlker Kaleli'nin başrolünde yer aldığı Arak dizisinin adının değişmesiyle beraber seyirciler Arak dizisinin adı mı değişti, neden? Arak dizisinin adı neden "Kara" oldu? sorularını araştırdı. İşte merak edilenler...

ARAK DİZİSİ NEDEN KARA OLDU, ADI MI DEĞİŞTİ?

Arak dizisinin başrolünün adının Kara olması nedeniyle dizide daha etkili olacağı düşünülerek adının değiştirildiği tahmin ediliyor.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Bir gecede kimliksiz, isimsiz, evsiz kalan Akay Talan, günümüzde Kara ismiyle, bizden çalanlardan çalarak hiçbir çocuğun kendisiyle aynı kaderi yaşamaması için ant içmiştir. Kara, o gecenin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için hayatının soygununa başlarken, Zeynep bu gerçekle yüzleşebilecek midir? İkili birbirlerine çekildikçe, o gece aydınlanacaktır ama kazanan kim olacaktır? Aşk mı? Gerçekler mi?

OYUNCU KADROSU!

İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi isimler yer almaktadır.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...