Banu Küçükköylü kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında? Banu Küçükköylü nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Banu Küçükköylü kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında? Banu Küçükköylü nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsmi ile sıklıkla karşılaştığımız Banu Küçükköylü'nün kim olduğu merak konusu oldu. Vatandaşların merak ettikleri arasında yer alan Banu Küçükköylü kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında? Banu Küçükköylü nereli? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Detaylar...

Banu Küçükköylü'nün hayatı merak edilirken Banu Küçükköylü kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında? Banu Küçükköylü nereli? soruları gündeme geldi. Son zamanlarda ismi ile sıkça karşılaştığımız Banu Küçükköylü hakkında bilgiler...

BANU KÜÇÜKKÖYLÜ KİMDİR?

Refia Banu Küçükköylü'nün 1993 yılında güzellik yarışmasına katıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Küçükköylü'nün Türkiye'de gayrimenkul şirketlerine danışmanlık yaptığı biliniyor. 5 dil bildiği de bilinenler arasında yer alıyor. Profesyonel kuafördür. 

1991 MİSS TURKEY KİM KAZANDI?

1991 senesinde gerçekleşen Miss Turkey'de yarışmayı kazanan isim Pınar Özdemir oldu. Yarışmada ikinci olan Aslıhan Koruyan olurken 3. olan isim Defne Samyeli oldu. 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...