Bugün Kızılcık Şerbeti var mı? 12 Ocak Cuma bu akşam Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yayınlanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi görüyor. Dizinin her bölümü gündemde yer alırken bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı aratıldı. Peki, Bugün Kızılcık Şerbeti var mı? 12 Ocak Cuma bu akşam Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yayınlanacak mı?

Kızılcık Şerbeti izleyicilerinin gündeminde Bugün Kızılcık Şerbeti var mı? 12 Ocak Cuma bu akşam Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yayınlanacak mı? soruları yer aldı. Geçen hafta yeni bölümünü ekranlara getirmemesinin ardından bu akşam dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırıldı.

BUGÜN KIZILCIK ŞERBETİ VAR MI?

12 Ocak Cuma günü Show Tv yayın akışında Kızılcık Şerbeti yer alıyor. Dizi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

KIZILCIK ŞERBETİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Kızılcık Şerbeti Show Tv ekranının dizisidir. Dizi her Cuma günü saat 20.00'da ekranlara geliyor.

Bugün Kızılcık Şerbeti var mı? 12 Ocak Cuma bu akşam Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yayınlanacak mı?

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR?

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti” doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...