e-Nabız çöktü mü? 8 Ocak e-Nabız sorun mu var, giriş yapılmıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
e-Nabız çöktü mü? 8 Ocak e-Nabız sorun mu var, giriş yapılmıyor?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

e-Nabız uygulamasına giriş yapmak isteyenlerin uygulamaya giriş esnasında sorun yaşamasının ardından e-Nabız çöktü mü? 8 Ocak e-Nabız sorun mu var, giriş yapılmıyor? soruları araştırıldı.

Vatandaşların kişisel sağlık bilgilerini bireysel olarak İnternet tabanlı servis üzerinde ve telefon aplikasyonunda görüntüleyip yönetebileceği; Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan, Türkiye'de kullanılan kişisel sağlık kaydı sistemi olan e- Nabız uygulamasına giriş yaparken sorun yaşayan vatandaşlar e-Nabız çöktü mü? 8 Ocak e-Nabız sorun mu var, giriş yapılmıyor? sorularını araştırdı.

E NABIZ ÇÖKTÜ MÜ?

Randevu almak, tahlil sonuçlarına bakmak gibi birçok hizmetin sunulduğu e- Nabız'a giriş yaparken bazı kullanıcılar sorun yaşadı. Yaşanan aksaklığın internet, yoğunluk ve sistemsel sebeplerden olduğu tahmin ediliyor. Kısa süre içerisinde uygulamada giriş sorunlarının ortadan kalkması bekleniyor.

E NABIZ NEDEN AÇILMIYOR?

E- Nabız uygulamasına giriş yaparken yaşanan sorunun internet veya yoğunluk kaynaklı olduğu tahmin edilmektedir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...