E- Okul çöktü mü? SON DAKİKA! e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var? 11 Ocak E- okul giriş yapamıyorum!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
E- Okul çöktü mü? SON DAKİKA! e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var? 11 Ocak E- okul giriş yapamıyorum!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

E -okul sitesine giriş esnasında sorun yaşayan öğrenciler arama motorlarında E- Okul çöktü mü? SON DAKİKA! e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var? aramasını yaptı. Detaylar...

Öğrencilerin kullandığı platform e- Okul'a giriş yapamayan öğrenciler e - okul çöktü mü? araştırıyor. Arama motorlarında ise E- Okul çöktü mü? SON DAKİKA! e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var? merak ediyor.

E - OKUL ÇÖKTÜ MÜ?

E okul uygulamasına giriş esnasında bazı öğenciler erişim problemi yaşıyor. Sistemde bazı teknik arızalar olduğu tahmin ediliyor. 

E OKUL NEDİR?

e-Okul, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) projesi kapsamında 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi web yazılımıdır. Bir öğrencinin okula kaydından başlayıp, mezuniyetine kadar olan tüm süreci içeren bir sistemdir. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilmektedir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...