Kızıl Goncalar konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi neyi anlatıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıl Goncalar konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi neyi anlatıyor?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık Pazartesi günü ilk bölümü ile ekran macerasına başladı. Dizi izleyicileri Kızıl Goncalar konusu nedir, gerçek hikaye mi? sorularının yanıtını araştırdı. Peki Kızıl Goncalar dizisi neyi anlatıyor? Kızıl Goncalar’ın konusu ne? İşte detaylar…

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı yeni dizi Kızıl Goncalar’ın senaryosunu ise Necati Şahin kaleme alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile öne çıkan dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler eşlik ediyor.Kızıl Goncalar her Pazartesi saat 20.00’de FOX Tv’de seyircisi ile buluşacak. Kızıl Goncalar dizisi ünlü isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosu ve senaryosu ile gündemde geniş yer tutuyor. Kızıl Goncalar dizisinin konusu ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki Kızıl Goncalar dizisi neyi anlatıyor? İşte Kızıl Goncalar konusu hakkında detaylar…

KIZIL GONCALAR KONUSU NE, NEYİ ANLATIYOR?

Drama türündeki dizi Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Kızıl Goncalar konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi neyi anlatıyor?

KIZIL GONCALAR 1. BÖLÜM KONUSU

“Faniler” isimli tarikatın dairesinde yaşayan Meryem (Özgü Namal), Naim ve kızları Zeynep memleketlerinde yaşanan depremden sonra İstanbul’a göç ederler. Kızını okutma hayalleri kuran Meryem, tarikatın ve Naim’in kızına dair yaptıkları planlardan habersizdir.

Adli bir vaka sonucu, tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd’le (Mert Yazıcıoğlu), seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent’in (Özcan Deniz) yolu kesişir. Mecburi hizmet yıllarından Faniler’i tanıyan Levent, bir yandan Cüneyd’e yardım edebilmek tarikatın tutucu bakış açısıyla mücadele edecek, diğer yandan özel hayatının çalkantılarıyla boğuşacaktır.

Levent ve Meryem’in bilmeden geçmişten getirdiği sır, herkesin hayatını değiştirecek kudrettedir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...