Ömer Mella kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Ömer Mella gerçekte kim, hangi oyuncu? 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ömer Mella kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Ömer Mella gerçekte kim, hangi oyuncu? 

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi izleyicileri tarafından Ömer Mella kimdir? Sorusu oldukça merak edilmekte ve internet üzerinde güncel olarak araştırılmakta. Peki, Ömer Mella kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Ömer Mella gerçekte kim, hangi oyuncu? 

Ömer Mella kimdir? Sorusu, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Ömer Mella karakterini merak eden kişilerin en çok araştırdığı sorular arasında yer alıyor. TRT 1 ekranlarında yer almakta olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Peki, Ömer Mella kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Ömer Mella gerçekte kim, hangi oyuncu? 

ÖMER MELLA KİMDİR? 

Ömer Mella, Eyyubi'nin zeki rehberidir.Ahşap işçiliği konusunda üstün yeteneklere sahip olan Ömer Mella, bir ustalık örneği sergiler. Gönül dolusu bir insan olan Ömer Mella, Selahaddin ve Eyyubi'nin samimi dostudur. 

EYYUBİ ÖMER MELLA GERÇEKTE KİM? 

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde Ömer Mella karakterini oynamakta olan oyuncu Erdinç Gülener’dir. Erdinç Gülener 26 Ocak 1971 yılında İzmit'te dünyaya gelmiştir. Gülener, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olarak bilinmektedir. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Ömer Mella karakteri ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 

SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ NE ZAMAN? 

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi Pazartesi günleri saat 20:00’da izleyicileri ile TRT 1 ekranlarında buluşmaktadır. Dizinin ilk bölümü 1 Kasım 2023 tarihinde izleyicisi ile TRT ekranlarında buluşmuştur. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...