Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

GetirBüyük'ten yeni reklam filmi

Düzenleyen:
GetirBüyük'ten yeni reklam filmi

KÜLTüR - SANAT Haberleri

GetirBüyük’ün yeni reklam filminde İbrahim Büyükak’ın hayat verdiği Necati, bu defa dedektif olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

GetirBüyük'ün yeni reklam filmi, ekranlarda yerini aldı. Bu kez izleyicinin karşısına dedektif olarak çıkan Necati'nin GetirBüyük'ün fiyatlarını market fiyatlarıyla karşılaştırmaya ve açık aramaya çalıştığı anlar eğlenceli bir dille ekranlara yansıdı. Yeni reklam filminde Necati, fiyat karşılaştırması yaptığı pano ile Cansu'nun kapısını çalıyor. Necati'nin söylediği ürünlerin fiyatlarını kontrol eden Cansu ile sohbetine sahne olan reklamda Necati'nin Cansu'yu ikna etme hayalleri suya düşüyor. Binlerce ürünü, market fiyatına kullanıcılarına ulaştırdığını keyifli bir dille ekranlara taşıyan film, Titrifikir ve 25 Film iş birliğiyle hazırlandı. Filmin yapımcılığını Fırat Parlak ve Dilek Keser Kacargil üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı oturuyor. Yeni reklam filmi 18 Mayıs tarihinden itibaren televizyonda ve dijital mecralarda yerini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...