Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ezgiler Ege’ye karışacak

Ezgiler Ege’ye  karışacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Prof. Dr. Filiz Ali’nin öncülüğünde 23 yıl önce kurulan Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi tarafından düzenlenen Ayvalık Müzik Festivali, bu yıl yedinci defa 10-19 Ağustos tarihleri arasında Ayvalık’ta gerçekleştiriliyor.

MURAT ÖZTEKİN

Geçtiğimiz yaz Covid-19 pandemisi sebebiyle yapılamayan festival, yarın akşam saat 21.00’de Şef Cem Mansur yönetimindeki Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’nın (TUGFO) konseri ile başlayacak. Sabancı Vakfının ana destekçisi olduğu TUGFO’nun repertuvarında bu yıl Rossini’nin İpek Merdiven Uvertürü (La Scala di Seta), Ravel’in “Le Tombeau de Couperin - Pvane pour une İnfante Défunte” ve Mendelssohn’in “İtalyan Senfonisi (no 4)” eserleri yer alıyor. “Anadolu Nefesli Beşlisi”, “A Capella Boğaziçi”, “Cello Paradiso”,“Genç Yetenekler” ve “Flapper Swing Jazz Band” konserleri de festival programında bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...