Sanat patlaması!

Sanat patlaması!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Kültür sanat dünyası, yeni sezona umutla "merhaba" diyor. Peş peşe sergiler kapılarını açarken; yeni bienal, sanat fuarı ve sergiler de sanatseverlerde heyecan uyandırıyor. Biz de beklenen faaliyetleri derledik…

MURAT ÖZTEKİN

¥ Yolu Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı programından geçmiş 22 sanatçının bir araya geldiği “Dün, Bugün, İstanbul” sergisi 3 Eylül'de Sakıp Sabancı Müzesinde ziyaretçilerine kapılarını açacak. Sergi, İstanbul’un dünü ve bugününü ortaya koyacak.
¥ Pera Müzesi, "Yüzleşme" adlı sergiyi 7 Eylül'de açacak.
¥ 5. Artweeks@Akaretler ise sanatseverleri tanınmış isimlerin eserleriyle 8 Eylül'den 19 Eylül'e kadar Akaretler Sıraevler’de bir araya getirecek.
¥ Protocinema'nın "Bir Zamanlar Kavranamayan" adlı grup sergisi de 4 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında Yeni Kundura Binası’nda gerçekleşecek.
¥ Labirent Sanat, 2 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Gülfem Kessler’in, “Unutulmuş Düşler Mağarası” isimli sergisine, Yapı Kredi bomontiada ise 6-19 Eylül tarihleri arasında Neş’e Erdok’un pandemi müddetince ürettiği eserlere ev sahipliği yapacak.

CONTEMPORARY YER DEĞİŞTİRDİ
¥ Türkiye’nin popüler sanat fuarı Contemporary Istanbul (CI), bu sene ikinci defa yapılıyor. 7-10 Ekim tarihleri arasında ilk defa Tersane İstanbul’da gerçekleştirilecek fuar, tarihî Haliç Tersanesine çağdaş sanatı taşıyacak.
¥ Klasik sanatları odağına alan 2. Yeditepe Bienali de 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...