Erkenci Kuş'ta flaş ayrılık! İki oyuncu diziye veda etti

Düzenleyen:
Erkenci Kuş'ta flaş ayrılık! İki oyuncu diziye veda etti

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'ta iki ünlü oyuncu ile yollar apar topar ayrılırken, veda mesajları sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı, Star TV'nin cumartesi akşamlarına damga vuran dizisi Erkenci Kuş'ta flaş ayrılıklar yaşandı. Önceki gün 28. bölümüyle ekrana gelen dizinin sevilen iki oyuncusu ile apar topar yollar ayrıldı.

Diziye veda eden oyunculardan birinin 'Fabri' karakteri ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Özgür Özberk olduğu öğrenildi. Özberk, ayrılık haberini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.

Can Yaman'la çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, paylaşıma "It was my final scene... Son sahnemdi.. Yolu açık olsun kardeşimin" notunu düştü. Bu haber Özgür Özberk hayranlarına büyük üzüntü yaşatırken, 'Fabri' karakterinin diziden gitmesine sevinenler de oldu.

Özberk'in bazı takipçileri fotoğrafın altına, "Çok şükür gidiyorsun diziden", "Ne son sahnenmi thanks Fabriii" yorumlarını yaparak mutluluklarını dile getirdiler.

Diziden ayrılan bir diğer isim ise Sevcan Yaşar'dı.

Dizide 'Aylin' karakterine hayat veren güzel oyuncu da ayrılık haberini sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal bir veda mesajıyla duyurdu. 29. bölüm itibariyle diziden ayrılacağını belirten Yaşar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Ah Aylin vah Aylin! 29. bölüm itibariyle sana veda ediyorum..Dünya tatlısı ekibimize rejimize yapıma birtanecik yönetmen ve senaristlerimize oyuncu arkadaşlarıma günün sonunda diyecek bir çift sözüm var: Sizi çok seviyorum! Hepimizin yolu açık olsun"

Sevcan Yaşar Kimdir?

Sevcan Yaşar, 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümünü bitiren güzel oyuncu, daha sonra İstanbul’a yerleşti. Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde eğitimini sürdürmektedir.

Miss Model Of Turkey birincisi olan Sevcan Yaşar, ardından Çin'de düzenlenen Miss Model Of World yarışmasının da birincisi olmuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2012 yılında Kayıp Şehir dizisi ile oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle kariyerini zirveye taşıyan Sevcan Yaşar, Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde, iş konusunda oldukça hırslı, istediğini elde etmek için her şeyi yapabilecek kapasitede biri olan Aylin Yüksel karakterine hayat vermiştir. Sevcan Yaşar, 1.78 metre boyunda, 60 kilodur.

Özgür Özberk Kimdir?

Üniversitede mühendislik eğitimi alan Özgür Özberk, mezun olduktan sonra çeşitli tiyatrolarda yer aldı. Daha sonra ise Amerika’da oyunculuk üzerine eğitim alan Özberk, oyuncu kardeşi Özge Özberk ile birlikte bir film şirketi kurdu. Bu şirkette N'apcaz Şimdi ve Cinnia: İfritin Diyeti isimli filmler vizyona girdi.

Oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında Sır Kapısı isimli dizide rol aldı. Daha sonra ise Çemberimde Gül Oya isimli dizide rol aldı. Ardından Ezo Gelin isimli dizide Nedim karakterini canlandırdı.

Yine yayınlandığı dönemin sevilen gençlik dizilerinden olan Arka Sıradakiler isimli dizide rol aldı. Sonrasında 3 Harfliler: Marid isimli bir korku filmiyle izleyici karşısına çıktı.

2010’da da Mahpeyker: Kösem Sultan isimli filmde rol alan oyuncu, 2012’de ise N’apcaz Şimdi isimli filmin senarist ve yönetmenliğini yaptı.

Son olarak Erkenci Kuş dizisindeki Fabri karakteri ile ekrana çıkan Özberk, evli ve bir çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...