Kırgın Çiçekler dizisiyle adını duyurmuştu! Gökçe Akyıldız ticarete atıldı

Düzenleyen:
Kırgın Çiçekler dizisiyle adını duyurmuştu! Gökçe Akyıldız ticarete atıldı

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı diziyle adını duyuran oyuncu Gökçe Akyıldız, yeni işi ile hayranlarını şaşırttı. Akyıldız, ticarete atılarak kafe açtı.

Kırgın Çiçekler adlı diziyle adını duyuran Gökçe Akyıldız'ın Fox TV'nin yeni sezonda yayın hayatına başlayan ve doktor temalı olan başarılı dizisine katılacağı konuşuluyordu. Oyuncuyu televizyon görmeyi bekleyen hayranları oyuncunun kafe açtığı haberiyle şaşkına döndü.

TİCARETE ATILARAK KAFE AÇTI

Güzel oyuncu, adının uzun zamandır anıldığı yeni dizinin ilk 6 bölümünde ekranlarda yer almadı. Ünlü oyuncunun neden ekranda yer almadığı merak edilirken Gökçe Akyıldız'ın ticarete atılarak kendisine bir kafe açtığı öğrenildi.

"ÇİKOLATAYI ÇOK SEVİYORUM"

Öte yandan oyunculuğa devam edeceğini söyleyen Gökçe Akyıldız, dükkan açma fikrini "Çikolatayı çok seviyorum. Üretelim o zaman dedik. Çikolatacı olduk" sözleriyle açıkladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...