Sefirin Kızı Gediz'in eski halini gören gözlerine inanamıyor!

Düzenleyen:
Sefirin Kızı Gediz'in eski halini gören gözlerine inanamıyor!

MAGAZİN Haberleri

Dizi izleyicilerinin yeni favorisi Sefirin Kızı'nda Gediz rolüyle karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu'nun eski halini gören şoke oluyor.

Star TV'nin iddialı dizilerinden Sefirin Kızı'nda Gediz rolüyle izleyicileri kendine hayran bırakan Uraz Kaygularoğlu'nun eskiden 140 kilo olduğunu biliyor muydunuz?

Oyunculuk kariyerine 'Es Es, Pis Yedili, Ege'nin Hamsisi, Baba Candır' gibi dizilerle başlayan Uraz Kaygılaroğlu, yıllar içerisinde verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüştü.

Yetenekli oyuncu daha önce katıldığı canlı yayında 140 kilodan 76 kiloya kadar düştüğünü itiraf etmişti.

Sefirin Kızı projesiyle izleyici kitlesinin beğenisini kazanan Uran Kaygılaroğlu kilo verme süreciyle ilgili olarak, "Annem sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana 'Sen uyurken garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin' diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve 'Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burada çok yemek var' diyerek bana inanmadı"

Tıbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'eğil de göbeğine bak' dedi. O laf benim çok ağırıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim"

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Aslen Balıkesirli olan Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisiyle dikkatleri üzerine çekti, bu dizide Can karakterine hayat verdi. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırdı.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırdı. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sundu. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırdı.

Haziran 2014 yılında Melis İşiten'le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada doğdu.

Her daim mutlu gözüken çifte adeta nazar değdi. 2019 yılında evliliklerini sonlandırma kararı aldılar.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...