Kuruluş Osman'dan Çukur'a flaş transfer! Dengeler değişecek

Düzenleyen:
Kuruluş Osman'dan Çukur'a flaş transfer! Dengeler değişecek

MAGAZİN Haberleri

ATV'de Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizi Kuruluş Osman'dan Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'a bomba bir transfer gerçekleşti. Çukur dizisinde tüm dengeler değişebilir.

Show Tv ekranlarının zaman zaman tartışmalara neden olan dizisi Çukur, 3 sezondur hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Yeni bölümleriyle izleyicilerini ekranlara kilitleyen Çukur, bir yandan da transferlere doymuyor.

Sinan Öztürk'ün yönettiği, güçlü kalem Gökhan Horzum'un da yazdığı Çukur'un kadrosunda hızlı değişimler dikkat çekiyor. Son olarak diziye ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kuruluş Osman'dan bir transfer gerçekleşti.

Çukur'un başarılı kadrosuna bir de Uğur Aslan katıldı. 4. sezonunda da seyirciyle buluşması planlanan Çukur'da Uğur Aslan "Emir" karakterine hayat verecek. Emir diziye ailesiyle beraber katılacak ve dengeleri değiştirecek.

Kuruluş Osman'dan Çukur'a flaş transfer! Dengeler değişecek

Çukur'un yeni oyuncusu Uğur Aslan kimdir?

Uğur Aslan, 9 Şubat 1972 tarihinde Hatay’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyu adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Uğur Aslan, Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest,Kara Sevda, Açlığa Doymak, Daha, Gümüş, Aşık: Aşığın Gözü Kördür gibi yapımlarda rol almıştır.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Nizameddin karakterine hayat veren Uğur Aslan, 1.78 metre boyunda, 74 kilo ve Kova burcudur.

Kuruluş Osman'dan Çukur'a flaş transfer! Dengeler değişecek

Çukur'un son bölümünde neler oldu?

Yamaç, Çağatay’ın hamleleri ile iyice çıkmaza giren Çukur’u yeniden toparlamak için Cumali ve Selim’i de yanına alarak mahalleye dönecek. Selim, Çukurdaki para sıkıntısını çözmek için iş arayışına girerken Yamaç ve Vartolu da dağılan ailenin bütün parçalarını bir araya getirmeye çalışacak.

Azer ve Karaca arasındaki yakınlığı fark eden Fadik, soluğu Sultan’ın yanında alacak. Karaca zor bir seçim yapmak zorunda kalacak.

Uzun zaman sonra evine dönen Vartolu Sultan’a babasının katili konusunda hesap vermek zorunda kalacak. Damla’nın, Cumali’ye vereceği sürpriz haber büyük bir heyecana neden olacak.

Babasından kalan boşluğu artık doldurmak zorunda kalan Yamaç, Çukur’u ve aileyi korumak için bu kez bambaşka bir yol izleyecek ve herkesi şaşırtacak bir hamle yapacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...