Masumlar Apartmanı Naci kimdir? Tansel Öngel kimdir?

Düzenleyen:
Masumlar Apartmanı Naci kimdir? Tansel Öngel kimdir?

MAGAZİN Haberleri

Masumlar Apartmanı Naci kimdir? Tansel Öngel kimdir, kaç yaşında, nereli? Masumlar Apartmanı'nın sürpriz oyuncusu son bölümün ardından merakla araştırılmaya başlanmıştı. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldığı Masumlar Apartmanı, 10. bölümde Naci karakteri ile diziye yeni bir isim katıldı.

Masumlar Apartmanı Naci kimdir? Tansel Öngel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Masumlar apartmanı son bölümde yıllar önce kendisinin sebep olduğu bir kaza sonucunda lise aşkı Naci'nin öldüğünü sanan Safiye, Naci’nin ölmediğini ve karşı apartmanlarına taşındığını öğreniyor.

Masumlar Apartmanı Naci kimdir? Tansel Öngel kimdir?

 Bölüm boyunca Naci’nin yüzü hiç gösterilmezken, karakteri Tansel Öngel’in oynayacağı söyleniyor. Öngel sosyal medya hesabında severleri tarafından soru yağmuruna tutulurken, konuyla ilgili bir açıklama ise henüz yapmadı. İşte merak edilenler...

Tansel Öngel kimdir, Tansel Öngel kaç yaşında, nereli, evli mi?

Tansel Öngel 24 Eylül 1976 Kilis doğumlu olup 44 yaşındadır. 2007 yılında Özge Özder ile hayatını birleştiren Öngel 2010 yılında eşinden boşandı.

 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

Bazı Televizyon Dizilerinde oynayan oyuncu Muhteşem Yüzyılda 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynadı .

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...