Engin Altan'ı kandıran fenomen yakalandı

Engin Altan'ı kandıran fenomen yakalandı

MAGAZİN Haberleri

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Pakistan’da bir kişinin kendisinin adını kullanarak illegal faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla ülke polisine haber verdi.

Düzyatan, şüpheli Kâşif Zamir Çaudri’nin sahte çek vererek bazı anlaşmalar yaptığını, art niyetli şekilde fotoğraflarını ve ismini izni olmadan kullanıp kendisine zarar verdiğini ileri sürdü. Şikâyetini elektronik posta aracılığıyla yapan ünlü oyuncu, Pencap eyaleti polisinden TikTok fenomeni olarak bilinen şüpheliye karşı harekete geçilmesini istedi. İhbar sonrası zanlı, Lahor'da gözaltına aldı. Öte yandan Düzyatan, geçen sene Çaudri’nin davetiyle Lahor’a gelmiş ve kendisiyle sözleşme imzalamıştı. Şahsın, Düzyatan’a yolladığı 575 bin dolarlık (5 milyon TL) çeklerin sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Bu arada Çaudri hakkında benzer şekilde altı farklı suç dosyası bulunduğu aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...