Hakan Ural'dan sağlık durumu hakkında yeni açıklama: Taburcu edildi

Düzenleyen:
Hakan Ural'dan sağlık durumu hakkında yeni açıklama: Taburcu edildi

MAGAZİN Haberleri

Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan sunucu Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sağlık durumu hakkında bilgi vererek taburcu olduğunu duyurdu.

Hafta içi her gün yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programının başarılı sunucusu Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve programına ara vermişti. Sosyal medya hesabından soğuk algınlığı geçirdiğini duyuran Ural'ın negatif çıkan koronavirüs testleri pozitife dönmüş ve sevilen sunucu hastaneye yatırılmıştı.

 

'YOĞUN BAKIMA ALINDI' İDDİASI

Ural'ın tedbir amacıyla hastaneye yatırılması ile birlikte sağlık durumunun kötüye gittiği ve yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Ural'la birlikte 'Neler Oluyor Hayatta' programını sunan Nur Tuğba Namlı, canlı yayında iddiaları yalanlamıştı. Nur Tuğba, "Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin. Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak" ifadelerini kullanmıştı.

"TABURCU OLDUM"

Tedavisinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edilen Hakan Ural, güzel haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ural, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşlar an itibariyle ile hastaneden evime taburcu oldum. Hamdolsun her şey yolunda. Birkaç gün evde istirahat ettikten sonra inşallah beraberiz. İyi dileklerde bulunan, bulunmayan herkese çok teşekkürler."

Hakan Ural'dan sağlık durumu hakkında yeni açıklama: Taburcu edildi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...